Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagane wykształcenie min. zawodowe/ ukończona szkoła gastronomiczna
Mysłowice
Umowa o pracę na czas określony
od 3 490 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
wykonywanie czynności i zleceń kucharza, dbanie o porządek, zmywanie naczyń, praca w godzinach: 10.00-18.00, 13.00-21.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYpomoc przy obróbce oraz sporządzaniu i wydawaniu posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: uczciwość, sprawność, uprzejmość, wrażliwość estetyczna i smakowa
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYprace pomocnicze na kuchni Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: Gastronomiczne Uprawnienia: umiejętność zarządzania pracą zespołu Uprawnienia: samodzielność Uprawnienia: dobra organizacja pracy Uprawnienia: wyczucie smaku
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY