Wstępna obróbka surowców w celu sporządzenia dań i posiłków obieranie, krojenie, krojenie pieczywa, wędlin, obsługa pieca konwekcyjnego, wyrabianie ciast, mycie naczyń, narzędzi przy użyciu zmywarki, utrzymywanie w czystości kuchni i pomieszczeń...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- Pomoc w przygotowywaniu posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- pomoc kuchenna - praca weekendowa (od piątku do niedzieli) Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY