Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Samodzielność
Uprawnienia: Dokładność
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane min. 3 lata doświadczenia zawodowego w gastronomii. Wymagana książeczka SANEPIDU (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia. Umiejętność współpracy w zespole.
Katowice
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 800 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy wg. grafiku do ustalenia z pracodawcą, natomiast pracodawca przewiduje pracę od godziny 07:00Miejsce wykonywania pracy:...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYPrzygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wymagania inne:
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYWymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY