zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji; kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny; sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji; obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji; praca wielozmianowa w ciągu całej doby; wynagrodzenie godzinowe brutto
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: ukraiński, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników
Miejsce pracy:Sosnowiec
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:od 30 PLN