Wykształcenie: podstawowe
doświadczenie minimum 5 miesięcy, praktyczna znajomość technologii przygotowywania pizzy, makaronów oraz podstawowych dań kuchni włoskiej, umiejętność wypieku pizzy w piecu gastronomicznym oraz kontroli temperatury i czasu wypieku, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP), umiejętność przygotowywania deserów kuchni włoskiej, organizacji miejsca pracy i pracy pod presją czasu.
Sosnowiec
Umowa o pracę na czas określony
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, układanie menu. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wymagania inne: Wymagane 2 lata doświadczenia, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna lub gotowość...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYPrzygotowywanie pizzy Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie nie jest wymagane. doświadczenie na stanowisku pizzera wymagne. Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych lub chęć...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYgotowanie śląskich potraw, wydawanie posiłków do sprzedaży.Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 10.00-18.00). Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Uprawnienia: książeczka sanepidowska Wymagania inne: wykształcenie...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY