Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: praca zespołowa
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Dyspozycyjność
wykształcenie zawodowe - mile widziane gastronomiczne, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie w kuchni włoskiej, zapewniam profesjonalne szkolenie i przygotowanie do pracy na stanowisku; umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
Tychy
Umowa o pracę na czas określony
od 30,50 do 35,00 PLN
godzinowy system wynagradzania
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
prowadzenie kuchni, przygotowywanie śniadań i obiadów, praca dwa razy w tygodniu w godzinach 6.00-16.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY