Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: praca zespołowa
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Dyspozycyjność
wykształcenie zawodowe - mile widziane gastronomiczne, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie w kuchni włoskiej, zapewniam profesjonalne szkolenie i przygotowanie do pracy na stanowisku; umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
Tychy
Umowa o pracę na czas określony
od 30,50 do 35,00 PLN
godzinowy system wynagradzania
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Przygotowywanie potraw. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: Wymagane doświadczenie zawodowe.
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYnadzór nad pracą kuchni (stanowisko kucharz), przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem dla wychowanków placówki, wydawanie porcji w wyznaczonych godzinach posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami,...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYWymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY