Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, kierunek kucharz, znajomość zasad HACCP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, na stanowisko kucharza wymagane doświadczenie min. 3 lata , na stanowisko pomocy kuchennej może aplikować osoba bez doświadczenia, po szkole gastronomicznej.
Zabrze
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 720 do 4 740 PLN
+ premia + wysługa lat
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Przygotowywanie potraw. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: Wymagane doświadczenie zawodowe.
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYprzygotowanie pizzy, potraw i innych dań* praca w systemie równoważnym w godz.: 13:00-21:00 wg ustalonego grafiku, również w dni wolne Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno –...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYWymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY