Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, kierunek kucharz, znajomość zasad HACCP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, na stanowisko kucharza wymagane doświadczenie min. 3 lata , na stanowisko pomocy kuchennej może aplikować osoba bez doświadczenia, po szkole gastronomicznej.
Zabrze
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 720 do 4 740 PLN
+ premia + wysługa lat
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
prowadzenie kuchni, przygotowywanie śniadań i obiadów, praca dwa razy w tygodniu w godzinach 6.00-16.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY