Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: umiejętności kulinarne - kucharz
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy w kuchni. Umiejętność obsługi maszyn gastronomicznych, pieca konwekcyjno parowego. Wymagane Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Katowice
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy wg. grafiku do ustalenia z pracodawcą, natomiast pracodawca przewiduje pracę od godziny 07:00Miejsce wykonywania pracy:...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYPrzyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTYZainteresowane osoby zarejestrowane w PUP Rybnik powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Refundacja w ramach stażu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole...
POZNAJ SZCZEGÓŁY OFERTY